Tosbotn camping - overnatting i hytter, campingvogn/bobil/telt


Tosbotn Camping tilbyr komfortable hytter med ett, to eller 3 soverom ( 4-6 sengeplasser). Hytte nr 1 Bolighuset, har eget bad/toalett, stort kjøkken, stor tv-stue, 3 soverom). Hyttene med 2 eller 3 soverom (hytte 2,7,8,9) har fullt utstyrt kjøkken og bad, mens de enkle campinghyttene har ett separat soverom, og kjøkkenutstyr/kokeplate, men ikke innlagt vann/bad. Eget sanitærannlegg kan brukes.


I tillegg til overnatting i hytter (se nedenfor) tilbyr vi oppstillingsplasser for campingvogn og bobil, samt telt. På området er det sanitærannlegg.

På området er det både Kåte/lavvo som har plass til 12 - 15 personer, og eget grillhus og utegrill. Kan brukes fritt av våre gjester. Opplev litt ekte villmarksstemning i lavvoen !

Det er trådløst nettverk tilgjengelig for våre gjester.

Prisliste - se her.

Velkommen til oss. Du finner oss i resepsjonen.

Hytter med 2 soverom, nr 7-8-9.

Hytter med 2 soverom, fullt utstyrt kjøkken, stue, dusj/toalett - 4 sengeplasser.

Se bilder fra hyttene.

Hytte med 2 soverom

Storhytta - hytte 2

Stor hytte på 65kvm med 3 soverom og 6 sengeplasser. Hytta har høy standard og har egen terasse. Fullt utstyrt kjøkken, dusj/toalett, stue, TV. Hvert soverom har 2 enkeltsenger.

Se flere bilder fra hytte 2

Enkle hytter med ett soverom, 3-4-5-6.

Enkle hytter med ett soverom (køyesenger) og 4 sengeplasser. Hyttene er uten innlagt vann, men er komfortable og utstyrt med kjøleskap, kokeplate, og kjøkkenutstyr. Vann, og dusj/toalett i servicebygg.